Loading...
Безплатна доставка

За компанията

Creative Spot Ltd е еднолично дружество с ограничена отговорност, което бе учредено с цел управлението, както и търговското представяне в интернет на групата онлайн магазини създадени през 2011г.

Отделянето на интернет търговията в отделна фирма бе направено с цел, в новосъздадената компания да е съсредоточена само и единствено в един тип услуги, като по този начин да се гарантира максимално добро обслужване на онлайн магазините управлявани от Криейтив Спот ЕООД, което да задоволи изискванията на нашите потребители, клиенти и партньори.

Онлайн магазин "Мартеничките" е резултат от дълго проучване на пазара, както и потенциалните партньори производители. След няколко месеца работа се спряхме на производител, който през последните 15 години се е доказал на пазара не само с разнообразието от детски мартеници, мартенички от пластмаса, както и мартеници значки, но и предлага отлично качество на добра цена.

Целта ни в онлайн магазин "Мартеничките" да можем да предоставим на Вас, нашите клиенти, не само разнообразие от детски мартеници, мартеници от пластмаса, но и предлаганите продукти да бъдат на възможно най-ниски цени. Само по този начин можем да сме сигурни, че партньорите ни в лицето на търговци, както на дребно, така и на едро ще получат не само качествена стока, но и на максимално добра цена.

Криейтив Спот ЕООД

Creative Spot Ltd.

Булстат 201778522

бул. "В.Левски" 103

гр.Пловдив