Loading...
Безплатна доставка

Често задавани въпроси

 

1.Какъв е срока за доставка?

Срока за доставка е до 3-4 работни дни.
Ако Вашата поръчка не може да бъде изпълнена в тези срокове, поради изчерпване на определен продукт във фирмите вносителки, ще бъдете своевременно уведомени по имейл за срока на закъснението.Моля след получаване на такъв имейл да ни информирате склонни ли сте да изчакате или анулирате поръчката!

2.Как да платя своята поръчка?

Поръчката Ви може да бъде платена по следните начини:
-на куриера при нейната доставка
-чрез банков превод

3.Какви отстъпки се ползват в онлайн магазина?

Стандартно предвидените отстъпки при покупка са на база стойност на направената поръчка. Всеки клиент направил поръчка над 600лв получава 2% отстъпка, а над 1000лв – 5%. Отстъпките са гарантирани и се калкулират преди окончателно потвърждение на поручката от страна на клиента.

При интерес от други възможни остъпки при суми над или различни от посочените можете да се свържете с нас или чрез формата за контакт или чрез Скайп бутона в дясната навигационна секция на сайта.

4.Колко струва доставката?

С цел да улесним Вашето пазаруване сме интегрирали опцията за калкулиране стойност на доставка. Имайте предвид, че стойностите са ориентировъчни и могат да варират според тарифата на избраният от Вас куриер, начин на доставка и тн. За точна информация относно стойност на доставката можете да проверите тарифите на куриерската фирма посочени във фирменият им сайт или на телефон за контакт.

5.Виждам, че сайтът е за търговия на едро. Каква е минималната стойност на поръчката?

Минималната сума на поръчка е 25лв, като в тази цена не е включена стойността на доставка.