Loading...
Безплатна доставка

Начини, цени и срокове на доставка

1.  Как се извършва доставката на поръчаната стока?

Поръчките в онлайн магазин „Мартеничките” се доставят с куриерска фирма, като поръчката се изпълнява с „доставка с наложен платеж”. 

2.    Колко е срока за доставка?

Срока за доставка е до 3 дни. Поръчки подадени в събота, неделя или официални празници се обработват в първият работен ден. При възникнало забавяне ние имаме грижата своевременно да Ви информираме. За повече информация можете да се запознаете с нашите Общи условия.

3.    Къде мога да получа своята поръчка?

Ние ще доставим Вашата поръчка „до врата”, т.е до посочен от Вас адрес. Това може да бъде във Вашият дом, офис или магазин. Именно за това е от изключителна важност при регистрация на своят профил да посочите точен адрес и телефон за връзка

*В случай, че желаете издаване на фактура, то в последната стъпка 4 от потвърждението на Вашата поръчка сме предвидили поле, в което да посочите: име на фирма, ЕИК, адрес по регистрация и МОЛ.

4.    Как да се ориентирам за стойността за доставка на моята поръчка?

С цел да Ви улесним максимално сме въвели възможността при потвърждение на Вашата поръчка софтуера автоматично да изчислява стойност на доставката. Моля да имате предвид, че стойността е ориентировъчна като калкулацията на сумата става на база брой поръчани артикули.

5.    Колко струва доставката?

Цени за доставка до врата на клиента с услуга „наложен платеж”. Справка може да бъде направена на сайта на фирмата за куриерски услуги.

 *Моля да имате предвид, че цените са калкулирани на приблизителна база:

1. 22-25 картона = 1кг пратка

2. 1кг пратка = стойност на поръчката 100-120лв

**Посочените цени са за доставка "до врата", тоест до адрес посочен от Вас.

***В случай, че доставката е "до поискване", тоест Вие ще получите стоката от офис на куриера, то цените са по-ниски.  

Ако имате допълнителни въпроси за начините за доставка винаги можете да се свържете с нас на skype: creative.spot или посоченият телефон в сайта

·         Посочените цени са крайни

·         Цените и тарифите за доставка са според тарифите на куриерска фирма Европът, като са в резултат от сключеният между нея и Криейтив Спот ЕООД договор за преференциални цени за клиентите на онлайн магазин „Мартеничките”

·         Криейтив Спот ЕООД не носи отговорност при евентуални промени в цените за доставка от страна на куриерска фирма Европът, както и разминавания между цената за доставка и калкулираните ориентировъчни цени в онлайн магазина.

·         Криейтив Спот ЕООД си запазва правото да променя, изменя и актуализира настоящите цени при настъпили изменения в ценовата политика на доставчика на пратката, като не е задължена изрично да уведомява потребителите на онлайн магазин „Мартеничките”

·         Задължение на потребителя е да се информира от официалния сайт на компанията доставчик за тарифите и точните цени за доставка. Криейтив Спот ЕООД не може да носи отговорност за потребители, които не са упражнили правото си да се информират от официалният сайт на логистичната фирма, както и не спазили задължението си да се запознаят с настоящите условия.